المقادير---
ملفوف مقطع
فلفل رومى مقطع
جزر مقطع
ذرة وبازيلا
بصل شرايح
قطع صغيرة لحم ودجاج
3 كاسات رز بسمتى
زعفران وكادى
ملح صينى --جنزبيل اخضر وبودرة--فلفل حار وتوم--فلفل احمر ورشة زعتر ورق
الطريقة ----
نحمر البصل والتوم
نبدأ بتحمير الخضار معاها ونبدأ بالجزر
نقلب اللحم فى قدر مختلف وكذلك الدجاج ثم نقلبهم سويا
نقلب الخضار مع اللحم والدجاج ونضع البهارات المحضرة
فى الفترة هادى نكون جهزنا الرز---
نقلب الرز بذبدة ونساويه وبعد ما يستوى نرش عليه كادى مع زعفران
وساعة التقديم نخلطه مع الخلطة الجاهزة ونسكبه بالعاف
هنا غرفت نجربه قبل التزيين
كان لذيذ كتير
تحياتى