المقادير---
حسب رغبتكم -اما عملت تقريبا كيلو ونص
وكاستين رز مصرى
كاستين حليب مذوب فيه 4 ملاعق
رشة هيل ومستكو وزبدة
الطريقة ----
نسلق اللحم
نرفع اللحم فى قدر ونرش عليه فلفل اسود وهيل وخل ويكون جاهز للتسخين
نغسل الرز
ونرميه على المرقة
نفضل نحرك حتى يلين الرز بالمرة
نذوب الحليب ونصبه عليه
ونفضل نحرك
ونحمر كاقعة زبدة مع مستكة وننضعها عليه
هنا نحركها مع الزبدة والمستكة
نحمر شوية مكسرات للزينة
نسكبها فى الصحن
وننقلب اللحم ونضعه على الرز
وجنبه سلطة حارة و وخضرة
وبالعافية